Het aanbod van Geldorp Duurzaam is uitgebreid met thermografische analyses!
Door middel van thermografie kunnen wij uw woning scannen op eventuele gebreken die zich in uw woning bevinden. Denk hierbij aan overbelaste eindgroepen, slechte verbindingen, aanlopende overbrengingen, warmtelekken, controle van zonnepanelen met een tegenvallende opbrengst en andere onzichtbare knelpunten. Bekijk onze thermografie pagina voor meer informatie hierover.
Zonnepanelen van Ikea door andere.
Lees hier ook eens wat een onafhankelijke stichting te vertellen heeft over de zonnepanelen van Ikea. 
Hoe zit het met de zonnepanelen van Ikea?
Zoals vele wellicht al hebben gelezen gaat ook Ikea gaat zonnepanelen voeren in hun productaanbod. Ikea, over het algemeen bekend door zijn lage prijzen voor zijn ‘effectieve’ designs, die de handige doe-het-zelver in elkaar moet kunnen zetten. Bekijk hierhet artikel over de zonnepanelen van Ikea in vergelijking met onze hoogwaardige zonnepanelen.
Benieuwd naar de top 5 energiebesparende maatregelen?
Steeds meer mensen zien het profijt van een zuinige woning, niet alleen voor de portemonnee (alsmaar stijgende energieprijzen) maar ook voor het woongemak (koude voeten e.d.) Bekijk hier onze pagina eens met advies eens over energiebesparende maatregelen.
Duurzame installatie, een slimme keuze!
Omdat elke woning of bedrijfspand uniek is, sluit niet in elke situatie dezelfde installatie aan. Doordat de laatste jaren de installaties zo effectief zijn ontworpen, is het vanwege de korte terugverdientijden vaak veel voordeliger en slimmer om een duurzame installatie te plaatsen. Lees meer over wat Geldorp Duurzaam voor u kan betekenen.
Winnaars van het Groene Lintje van GroenLinks!
Wij zijn er enorm trots op dat wij genomineerd en de uiteindelijke winnaar zijn geworden van het Groene Lintje uitgereikt door GroenLinks. Het Groene Lintje is bedoeld om eens in het jaar een bedrijf te complementeren met zijn enorme inzet op het gebied van duurzaamheid. Zie hieronder een leuk stuk over de uitreiking van het Groene Lintje in het Haarlems Weekblad.Witte weekblad
Het bedienen van regio's.
Geldorp Duurzaam is een erkend duurzame installateur, ook in de regio Hoofddorp. Onze installatiewerkzaamheden zijn onder andere gericht op het verduurzamen van uw woning. Zoals in ons complete aanbod te zien is, kunnen we u van allerlei installaties voorzien. Lees meer over de regio Hoofddorp