Geldorp Duurzaam is een erkend duurzame installateur gevestigd in Haarlem. Zoals in ons complete aanbod energie besparende maatregelen te zien is, kunnen we u van allerlei installaties voorzien. Met het oog op de toekomst met betrekking tot het milieu en de grote kostenbesparingen te behalen door elke particulier, hebben wij ons gespecialiseerd in duurzaamheid. Omdat duurzaamheid de toekomst heeft, vinden en willen wij iedereen kunnen voorzien in de beste duurzame installaties.

Duurzame installatie; een slimme keuze

Omdat elke woning of bedrijfspand uniek is, sluit niet in elke situatie dezelfde installatie aan. Doordat de laatste jaren de installaties zo effectief zijn ontworpen, is het vanwege de korte terugverdientijden vaak veel voordeliger en slimmer om een duurzame installatie te plaatsen. Omdat wij voor kwaliteit kiezen en onze installateurs garant staan voor hun vakwerk, sluit dit perfect aan bij de langdurige opbrengsten van de duurzame installaties. Ons werkgebied als installateur is breed, zoals o.a. Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden, Velsen, Amstelveen, Amsterdam en Badhoevedorp. Wij beschikken over alle kennis en kunde, en kunnen u gratis van advies voorzien voor u specifieke situatie.

Assortiment installatiebedrijf Geldorp Duurzaam Haarleminstallateur haarlem

Wij bieden het complete plaatje aan met betrekking tot het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Wij staan bekend om ons complete aanbod van energiebesparende maatregelen. Hierin spelen de installaties, waarmee er energie wordt opwekt, een belangrijke rol. Het is echter ook van belang dat er niet onnodig energie verloren gaat. Het maakt ons daarom ook zo compleet dat het ook mogelijk is om bij ons uw woning te isoleren of water en energie te hergebruiken. Door dit complete aanbod zijn onze adviezen altijd gebaseerd op wat in uw situatie het best aansluit, en niet op wat voor producten wij aanbieden. Concreet zijn onze huidige producten: Energieadvies, energielabel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, isoleren, klimaatbeheersing, windenergie, pelletkachel, waterbeheersing, licht, Hr-ketel en laadstations. Bekijk onze zonnepaneel projecten in Haarlem.

Geldorp Duurzaam B.V.
Veerpolder 36
2031 AR Haarlem

Telefoon: 023 – 760 00 58
Fax: 023 – 532 88 19
Email: info@geldorpduurzaam.nl
Web: www.geldorpduurzaam.nl

twitter facebook


Vul onderstaand formulier in om direct uw bericht te versturen

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht