Duurzame installateur in Hoofddorpinstallateur hoofddorp

Geldorp Duurzaam is een erkend duurzame installateur, ook in de regio Hoofddorp. Onze installatiewerkzaamheden zijn onder andere gericht op het verduurzamen van uw woning. Zoals in ons complete aanbod te zien is, kunnen we u van allerlei installaties voorzien. Omdat duurzaamheid de toekomst heeft, vinden en willen wij iedereen kunnen voorzien in de beste duurzame installaties. De laatste jaren zijn de installaties zo effectief ontworpen, dat het vanwege de korte terugverdientijden vaak veel voordeliger en slimmer is om een duurzame installatie te plaatsen.

Vanwege de gedaalde prijzen van duurzame installaties zijn vele woningen en bedrijfspanden in Hoofddorp u al voor gegaan. Vaak worden duurzame installaties ook gepromoot door de overheid door middel van subsidies en goedkopere leningen. Omdat wij voor kwaliteit kiezen en onze installateurs vakwerk leveren, sluit dit perfect aan bij de langdurige opbrengsten van de duurzame installaties. Ons werkgebied als installateur is breed, zoals o.a. Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Velsen, Amstelveen, Amsterdam en Badhoevedorp. Bekijk onze zonnepaneel projecten in Hoofddorp.

Assortiment installatiebedrijf voor de regio Hoofddorp

Wij leveren alle installaties die u nodig heeft in uw woning of bedrijfspand in Hoofddorp. Ons uitgangspunt hierbij is dat wij de klant adviseren om voor een duurzame oplossing te kiezen, wat alleen maar gunstig is voor uw portemonnee en het milieu. Hierin spelen de installaties, waarmee er energie wordt opwekt, een belangrijke rol. Het is echter ook van belang dat er niet onnodig energie verloren gaat. Het maakt ons daarom ook zo compleet dat het ook mogelijk is om bij ons uw woning te isoleren of water en energie te hergebruiken/besparen. Door dit complete aanbod kunnen wij als installatiebedrijf  adviseren wat in uw situatie het best past, en niet op wat voor producten wij aanbieden. Concreet zijn onze huidige producten: Energieadvies, energielabel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, isoleren, klimaatbeheersing, windenergie, pelletkachel, waterbeheersing, licht, Hr-ketel en laadstations.

Geldorp Duurzaam B.V.
Veerpolder 36
2031 AR Haarlem

Telefoon: 023 – 760 00 58
Fax: 023 – 532 88 19
Email: info@geldorpduurzaam.nl
Web: www.geldorpduurzaam.nl

twitter facebook


Vul onderstaand formulier in om direct uw bericht te versturen

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht