Persoonlijk advies

Bent u benieuwd hoe u zo efficiënt mogelijk energie kunt besparen of hoe u uw woning zuiniger kunt maken? Of heeft u geen idee welke energiebesparende maatregelen in uw specifieke geval het best toepasbaar zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons voor een energie prestatie advies. Een gecertificeerd EPA-adviseur komt langs om uw woning te inspecteren en vervolgens een helder maatwerkadvies op te stellen. Aangezien er veel energiebesparende mogelijkheden zijn en elke woning anders is, is het belangrijk om de juiste investeringen te doen.

Lees meer >


Energielabel

Het energielabel voor woningen geeft inzicht in de energiezuinigheid van uw woning. Het energielabel voor woningen geeft met klassen (A++ tot en met G) en kleuren (donkergroen tot en met rood) aan hoe energiezuinig een huis is. De verwachting is dat koopwoningen met een groen energielabel makkelijker verkocht raken, en voor een gemiddeld hogere prijs, dan woningen met een rood label. In de toekomst is het misschien zelfs mogelijk een hogere hypotheek te krijgen voor een energiezuinige woning.

Lees meer >


Zonnepanelen

Bespaar op uw elektriciteitsrekening door zonnepanelen te plaatsen op uw woning. Zo kunt u energie besparen en dus een flinke kostenvermindering bereiken. De installatie van zonnepanelen bestaat uit bevestigingsmateriaal, zonnepanelen, een omvormer, bekabeling en uw elektriciteitsmeter. De waarde van uw woning stijgt en maak nu gebruik van de zeer aantrekkelijke subsidiemogelijkheden.

Lees meer >


Zonneboiler

Zonneboilers gebruiken zonne-energie om het tapwater te verwarmen en kunnen tegelijkertijd uw woning verwarmen. Zonneboilers zorgen op een milieuvriendelijke manier voor warmte in uw woning. Door de panelen op het dak wordt het water verwarmd, opgeslagen en kan vervolgens in huis gebruikt worden. Een zonneboiler wordt ook op grote schaal gebruikt om het water te verwarmen in flatgebouwen, sporthallen en in de industrie. Een zonneboiler behoort tot de meest rendabele energiebesparende maatregel.

Lees meer >


Warmtepomp

Warmtepompen zorgen voor milieuvriendelijke verwarming en warm water. Warmtepompen maken gebruik van de energie die in lucht, water en de aarde aanwezig is en zetten deze in verwarmingswarmte om. Wat vooral mooi is aan deze techniek is dat wij het milieu op een nuttige manier gebruiken en het niet verstoren.

Lees meer >


Isoleren

Er bestaan verschillende technieken om uw woning te verwarmen maar het is vooral belangrijk dat deze energie niet zomaar verloren gaat. Daarom is het van belang dat uw woning of gebouw goed geïsoleerd is. Dit verlaagt de CO² uitstoot, verlaagt de energiekosten en verbeterd het wooncomfort.

Lees meer >


Klimaatbeheersing

Een gezond en aangenaam binnenklimaat? Ontdek nu de duurzame en energiezuinige oplossingen in klimaatbeheersing. Zie wat er mogelijk is om u woning te kunnen verwarmen, koelen en ventileren. Alles om het wooncomfort voor u te verbeteren.

Lees meer >


Windenergie

Windenergie is schoon en komt voort uit een bron die nooit opraakt. Met een kleine windmolen kan een huishouden, net als met zonnepanelen, zelf stroom op wekken. Bij het opwekken van elektriciteit komen er geen vervuilende stoffen en broeikasgassen vrij. Uw voordeel voordeel hangt af van waar en hoe de windturbine is geplaatst. Energie besparen met een windmolen op een gunstige locatie is zeker haalbaar.

Lees meer >


Pelletkachel

Milieuvriendelijk uw huis verwarmen en toch een warme en gezellige sfeer creëren, het kan allemaal. De pelletkachel is vooraf programmeerbaar en u heeft er geen omkijken naar. Door de efficiënte en duurzame technieken die mogelijk zijn met de pelletkachel bespaard u flink op uw stookkosten en spaart u het milieu.

Lees meer >


Waterbeheersing

Nederland en water hebben altijd al onafscheidelijk met elkaar te maken gehad. Gemiddeld gebruikt een huishouden behoorlijk wat water. Door het verbuik terug te dringen, door gebruik te maken van de omgeving, kunt u dit een behoorlijke kostenbesparing opleveren. Denk hierbij aan het hergebruiken van regenwater of douchewater. Energie besparen op water heeft grote voordelen.

Lees meer >


Licht

Met een druk op de knop kunt u geld gaan verdienen. U bespaart tientallen euro’s per jaar en ontziet het milieu als u overbodig licht uitdoet en gloeilampen vervangt door energiezuinige lampen. Energie besparen op licht is de meest eenvoudige manier op het gebied van  duurzaamheid.

Lees meer >


HR-Ketel

Heeft u nog een oude CV-ketel of is uw CV-ketel aan vervanging toe? Laat dan een hoog rendement ketel plaatsen! Door de hoge kwaliteit van deze duurzame warmteoplossing bespaard u al gemiddeld zoeen €500 per jaar als u kiest voor een HR-ketel.

Lees meer >

 


 

Geldorp duurzaamheidLaadstations

Energie besparen? Bent u benieuwd hoe u nog meer energie kunt besparen? Of wat er nog meer mogelijk is op het gebied van
duurzaamheid? Denk hierbij aan laadstations voor fiets of auto. Op deze pagina verzamelen we een aantal interessante duurzame toepassingen.

Lees meer >


Thermografie

Thermografie woningDoor middel van thermografie kunnen wij uw woning scannen op eventuele
gebreken die zich in uw woning bevinden. Denk hierbij aan overbelaste eindgroepen,
slechte verbindingen, aanlopende overbrengingen, warmtelekken, controle van zonnepanelen
met een tegenvallende opbrengst en andere onzichtbare knelpunten.

 

Lees meer >