overig

Wat is een oplaadpunt?

Al het elektrische vervoer zal moeten worden opgeladen. Daarom is het van belang dat u over de juiste apparatuur beschikt die in uw situatie uw voertuig zo efficiënt mogelijk oplaadt.

E-Bike laadstation

Niet met de auto, scooter of bus maar met de elektrische fiets naar het werk of naar huis? Speciaal voor klanten die de elektrische e-bike ladestationfiets als vervoersmiddel gebruiken. In kunt alle rust uw fiets laten opladen, terwijl u zich bezichhoudt met andere zaken. De oplaadpunten zijn niet afhankelijk van het weer en beveiligd tegen diefstal. Ze zijn onderhoudsvrij, duurzaam en voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen. Er zijn overigens meerdere modellen beschikbaar dan op deze pagina weergegeven. Vraag hiernaar bij onze adviseur.

Oplaadpunt elektrische auto

Als u een elektrische auto heeft, moet deze natuurlijk wel opgeladen worden. Zo is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden door een openbaar oplaadpunt maar de kans dat deze bezet is, de abonnementskosten en de afstand tot de oplaadpaal zijn allemaal argumenten om bij u thuis een laadpaal te installeren.

Wij bieden verschillende typen laadpalen aan om uw elektrische auto van stroom te voorzien. Ook kunnen wij u ontzorgen door de installatie van de laadpaal voor ons rekening te nemen. Denk hierbij aan groepenkast uitgebreidingen, muur doorboringen, bekabeling en graaf- en of straatwerkzaamheden.

Hierbij een aantal verschillende opties die wij aanbieden:Laadpaal geldorp duurzaam

  • Mogelijkheid om twee auto’s tegelijk op te laden.
  • Eenvoudige bediening d.m.v. een laadpas op een openbare plek of bij u thuis met een aan- en uitbediening of sleutel.
  • Wandmodel of bevestiging op een paal.
  • Verschil in vermogen van de laadpaal.
  • Beheer en softwarematige update van uw laadpunt.
  • Leverbaar in meerdere kleuren.
  • Uw laadpunten kunnen op afstand worden beheert en de laadkosten automatisch  worden verrekent met de werkgever of bezoeker.

Zo zijn er meerdere eisen die u aan uw laadpaal kan stellen.

Momenteel is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van een laadpaal. Dit is in elke gemeente anders. Ook kan de laadpaal bedrijfskundig gunstig afgeschreven worden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!