Collectief zonnepanelen kopen

Heeft u meer mensen die met u zonnepanelen willen kopen? Wij bieden collectieve kortingen voor groepsaankoop binnen een straat, wijk, collega’s binnen uw bedrijf of voor leden van een vereniging! Profiteer van de collectiviteitskorting van Geldorp Duurzaam, op de toch al standaard scherpe prijs. De straat, de wijk, je vereniging of collega’s, ieder collectief is ons lief!

Zonnepanelen op een bedrijfshal of stal

Een staldak of schuurdak is een uitstekende plek om zonnepanelen op te plaatsen. Het grote oppervlak die vaak beschikbaar is, zorgt voor een enorme energiewinning. Neem eens contact op met onze adviseurs om te weten te komen wat voor besparing het voor u teweeg brengt.

Zon op de club of vereniging

Iedere vereniging met een eigen clubgebouw heeft een flinke stroomrekening. Maar de koeling, tap, frituur, koffiemachine, kantineverlichting en soms veldverlichting kunnen niet worden gemist. De club kan die stroomrekening blijvend omlaag brengen door zonnepanelen op het dak van het clubgebouw te plaatsen! Neem eens contact op met onze adviseurs om hier meer over te weten te komen.

Zonnepanelen binnen de VVE

Deelt u uw dak met uw buren, maar wilt u de zonne-energie van jullie dak kunnen gebruiken? Dit kan, wij zorgen voor een installatie die voldoet aan de wensen van de VVE. Door de gezamenlijke investering zorgt Geldorp Duurzaam ervoor dat iedereen ook evenveel stroom krijgt teruggeleverd. Voor meer informatie kunt u eens contact opnemen met onze adviseurs. Kijk onder subsidie voor informatie over het financieren van uw installatie en de subsidiemogelijkheden voor uw installatie.