“Geldorp Duurzaam is de trotse winnaar van het eerste Groene Lintje in onze gemeente. Gerard Wehkamp, de lokale GroenLinks-lijsttrekker, reikte de opsteker zaterdag 1 maart 2014 uit aan het meest vooruitstrevende bedrijf op het gebied van duurzaamheid in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

GroenLinks-fractielid Frans Rodenburg: “Aannemingsbedrijf John van Geldorp is van origine een traditioneel bouwbedrijf. Mitch van Geldorp heeft naast dit bedrijf van zijn vader een aparte zustermaatschappij opgericht en legt hiervoor de focus op duurzaam bouwen.”

Geldorp Duurzaam heeft inmiddels ook diverse afnemers van haar producten binnen de gemeente. Naast Geldorp Duurzaam kregen ook twee van haar meest innovatieve klanten op het gebied van verantwoord duurzaam bouwen en energieverbruik een Groene Lintje. De lintjes zijn zaterdagochtend 1 maart ceremonieel opgespeld door Gérard Wehkamp, de nieuwe fractieleider en kandidaat raadslid voor GroenLinks Haarlemmerliede en Spaarnwoude.” (bron: haarlemmerliede.groenlinks.nl)

duurzaamheid prijswinnaar     duurzaamheid prijswinnaar haarlem     duurzaam bedrijf prijswinnaar