Benieuwd naar hoe u energie kunt besparen? Er zijn tegenwoordig veel oplossingen om energie te besparen. Afhankelijk van uw situatie kunt u een advies ontvangen. Zo krijgt u inzicht in welke maatregelen u het meeste rendement opleveren.

Een EPA adviseur van Geldorp Duurzaam Haarlem geeft een maatwerkadvies voor energiebesparing. Onze EPA adviseur komt langs bij u thuis en zet alle mogelijkheden voor energie besparen voor u op een rij. U ontvangt een rapport met verschillende soorten maatregelen die energie besparen, maar ook wooncomfort opleveren.

Tips ter voorbereiding van een EPA adviseur bezoek.

Epa adviseur

  1. Bedenk vooraf wat u verwacht van een EPA adviseur en bespreek dit met onze EPA adviseur. U kunt bijvoorbeeld ook een energielabel laten opstellen, dan moet u vragen naar beide certificaten.
  2. Er is verschil tussen een energielabel en een energieprestatiecertificaat. Een energielabel geeft inzicht in de huidige energieprestatie van uw woning. Een energieprestatiecertificaat is een rapport waarin staat hoe het energieverbruik van de woning kan worden verbeterd. Ken het verschil, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  3. Kies een EPA adviseur dat aangesloten is bij een bedrijf met een zogeheten Beoordelingsrichtlijn (BRL). Dan bent u zeker van een vakbekwame en betrouwbare EPA adviseur. Bovendien is voor een aantal subsidies op energiebesparende maatregelen een EPA certificaat verplicht. Geldorp Duurzaam is hierbij aangesloten.

Een EPA adviseur laten langskomen in Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Amsterdam, IJmuiden of Heemskerk?

Neem dan contact op met Geldorp Duurzaam (tel. 023-760 00 58), wij hebben een gecertificeerd EPA maatwerkadviseur in dienst.

Vraag een rapport op voor uw beste energiebesparende maatregelen.
Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Waar wilt u informatie voor opvragen?